Описание
КOКОСОВА ЗАХАР ОРГАНИЧНА, ORGANIC COCONUT SUGAR
НЕ съдържа глутен. БЕЗ алергени. Веган. НИСЪК гликемичен индекс.
Съдържа: 100% органичнa кокосова захар. ℮ 200 g
Мек процес на производство от кокосови палми.
- Желязо
- 35 гликемичен индекс
Действа благоприятно:
- при необходимост от храни с нисък гликемичен индекс
- на емоционалното състояние
Подходяща за деца и възрастни. Идеална за овкусяване на кафе, чай, десерти, печива и др. Сладък карамелен вкус.
Произход: Индонезия. Продукт с гарантирано качество. Да се съхранява на сухо и хладно място, при стайна температура.
Рецепта за течен шоколад:
Необходими продукти: 2 чаши сурови лешници, 2-3 с.л. сурово кокосово масло, 1/2 чаша кокосова захар, 2-3 с.л. сурово какао, 1-2 с.л. Бурбонска ванилия, 1 ч.л. Цейлонска канела, щипка калиева сол.
Начин на приготвяне: Лешниците се смилат хубаво с блендер/чопър. След това се добавя кокосовото масло и смилането продължава до превръщането на ядките в кремообразна консистенция. Постепенно се добавят и останалите съставки до получаването на гъст крем. Пренесете в стъклен буркан и охладете в хладилника. Консумирайте с наслада.
Рецепти на www.bionia.bg
Отзиви
Все още няма отзиви.